kémiaérettségi.hu 2017 május
portál kémia érettségire, felvételire készülőknek


Kinek hogy ment a kémia írásbeli?

Durkó Gábor - 2017. június 21. 7:00

A vizsgázók többségét érdekli, hogy a többieknek hogy sikerült a kémia érettségi – mindenki szeretné elhelyezni a pontszámát a rangsorban, az átlagos pontszám alapján pedig lehet (de nem biztos, hogy érdemes) spekulálni, hogy a felvételi ponthatár vajon milyen irányban változik majd. Június eleji egy hetes online felmérésünkben arra kérdeztünk rá, hogy kinek hogy ment a kémia írásbeli. A felmérés lezárult: itt vannak az adatok, amelyek mellé összehasonlításként a tavaly májusi hasonló felmérésünk eredményeit is odatettük. Bővebben...


Elemzés a május 19-i emelt szintű kémia érettségiről

Durkó Gábor - 2017. május 25. 14:25

Az elmúlt napokban alaposan átnéztük az emelt szintű kémia érettségi feladatsorát, megoldottuk az összes feladatot és az eredményeket összevetettük a hivatalos javítási útmutatóval. Néhány problémás kérdésben, amelyek itt a hozzászólásokban is előjöttek, konzultáltunk az Oktatási Hivatallal. A kapott válaszokat, és a kémiaérettségi.hu szerkesztőjének elemzését az írásbeli feladatsorról a Kémia érettségi blogon olvashatod el.


Elérhetők a kémia érettségi megoldásai

Durkó Gábor - 2017. május 20. 08:00

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a pénteki közép- és emelt szintű kémia írásbeli érettségi vizsgák feladatsorait és a javítási útmutatókat. Letöltheted közvetlenül az OH honlapjáról:

2017. május - emelt szintű feladatsor, javítási útmutató

2017. május - középszintű feladatsor, javítási útmutató


Hozzászólások


Frissítve: 2017. június 20.
kémiaérettségi.hu © 2008-2017
Használati feltételek Impresszum