2011 májusi érettségi
Fórum szabályok
Ez a fórum jelenleg zárva van, a korábbi hozzászólásokat olvashatod, de nem lehet új posztot beküldeni
Ez a fórum jelenleg zárva van, a korábbi hozzászólásokat olvashatod, de nem lehet új posztot beküldeni
Re: 2011 májusi érettségi
szerintem egy része nagyon könnyű volt, egy része meg iszonyatosan nehéz!:s reménykedek egy 3asba és hogy szóbelivel még feltudom vinni 4re.
én nem találok sehol még megoldókulcsot ami nem hivatalos...pedig jó lenne ha valaki felrakná
én nem találok sehol még megoldókulcsot ami nem hivatalos...pedig jó lenne ha valaki felrakná
egyetértek, ez valami nagyon nehéz volt. állítolag a 2009es volt még durva, de az semmi volt ehhez képest szerintem.. azt tudom h hnap reggel 8tól adják ki a hivatalos megoldókulcsot, de valahol nem lehet még ma megnézni??
A követelményrendszer szerint is csak emelt szinten kellenek az egyenletek, közép szinten csak elméletben a lépései...
Hatalmas kib*szás volt ez az érettségi véleményem szerint...
Erre az alumínium gyártást én is érdekesnek találtam mert úgy gondoltam hogy emelt szintű anyag
Úgy látszik tévedtem :S
Erre az alumínium gyártást én is érdekesnek találtam mert úgy gondoltam hogy emelt szintű anyag

Nagy kiszúrás volt az egész...Kapásból -15 pont :'(.Ennyit a nagy tervekről:(
Már nem azért, de középszintre mióta kellenek az alumínium előállításának egyenletei??????
Én úgy tudom, hogy csak elméletben kell tudni a folyamatokat...
Legalábbis Villányi könyvében így van.
Tényleg nagyon nehéz volt...
Én úgy tudom, hogy csak elméletben kell tudni a folyamatokat...
Legalábbis Villányi könyvében így van.
Tényleg nagyon nehéz volt...
Úristen!! Még nem láttam ilyen nehéz érettségit!
5ösre mentem volna, erre örülök ha meglesz 3as. Na szép

Itt lehet megbeszélni a mai érettségit...
Ha valaki emlékszik a feladatokra, írja be ide, és persze az is, aki tudja a megoldást
Ha valaki emlékszik a feladatokra, írja be ide, és persze az is, aki tudja a megoldást

2011 májusi érettségi
Jelentkezett valaki Debrecenbe vegyészmérnökire?:)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára admin 2011.04.17. 23:35-kor.
Ok: áthelyezés a megfelelő témába
Ok: áthelyezés a megfelelő témába