2012 októberi érettségi
Fórum szabályok
Ez a fórum jelenleg zárva van, a korábbi hozzászólásokat olvashatod, de nem lehet új posztot beküldeni
Ez a fórum jelenleg zárva van, a korábbi hozzászólásokat olvashatod, de nem lehet új posztot beküldeni
Re: 2012 októberi érettségi
Sziasztok akik középszinten érettségiztek azoknak , hogy sikerült ? sztem az idei őszi írásbeli egész könnyű volt .
Sziasztok! Akik emeltet írtak, nektek hány pontos lett az írásbeli?
Na szép... nem is volt nehéz a 9. feladat, csak nem jól fogalmazták meg a kérdést...-.-
a 9. utolso számolására én is nagyon kíváncsi vagyok.... nem akarták elhinni, hogy nem volt több adat megadva... 

Én is középszintűt írtam. Egyetértek az előttem hozzászólókkal, érdekes volt, hogy 9feladatból állt. Az utolsó szerintem se volt könnyű, nem tudom hogy kellett volna jól kiszámolni. A többi feladat nem volt olyan nehéz.
Én is emeltet írtam. Szerintem az eddigiekhez képest nehéz volt. A számítási feladatok elég szokatlanok voltak. Volt amelyiket 4 szer kezdtem előröl, szerencsére a végén kijött.
közép szinten az elmélet nem volt nehéz és a 8 számolás is könnyű volt,viszont nekem a 9 nehézséget okozott.kíváncsi vagyok hogy kellett volna kiszámolni
Akkor megnyugodtam, hogy nem néztem be ennyire
D