2013 májusi érettségi
Fórum szabályok
Ez a fórum jelenleg zárva van, a korábbi hozzászólásokat olvashatod, de nem lehet új posztot beküldeni
Ez a fórum jelenleg zárva van, a korábbi hozzászólásokat olvashatod, de nem lehet új posztot beküldeni
Re: 2013 májusi érettségi
Sziasztok!
Azt nem tudjátok hogy ha az érettségi százalékom 80.6% akkor az 80 vagy 81 pontnak felel meg?
Azt nem tudjátok hogy ha az érettségi százalékom 80.6% akkor az 80 vagy 81 pontnak felel meg?
Az az igazság, hogy még 11.-es vagyok és azért gondolkodok ennyire a dolgonVendég írta:Többi érettségi eredményedtől is függ a végeleges pont, ugyhogy szerintem mindenkiéppen vedd azokat is figyelembe.Egyébként szerintem érdemes az én iskolámban például nem lettek valami fényesek a kémia érettségik.
Többi érettségi eredményedtől is függ a végeleges pont, ugyhogy szerintem mindenkiéppen vedd azokat is figyelembe.Egyébként szerintem érdemes az én iskolámban például nem lettek valami fényesek a kémia érettségik.
Sziasztok!
73 pont az jónak számít szerintetek?? Jelenleg nem tudom, azzal érdemes-e elmenni szóbelizni ha orvos szeretnék lenni.
73 pont az jónak számít szerintetek?? Jelenleg nem tudom, azzal érdemes-e elmenni szóbelizni ha orvos szeretnék lenni.
az új Villányi könyvben (2010-es Kémia összefoglaló) is 1-500 nm van, szóval sztem ez a jó
meggyessüti írta:A kolloidok 1-500nm vagy 1-1000nm-es méretűek? Nem tudom eldönteni,mert a Villányi könyv,azt írja,hogy 1-1000nm,a Mozaikos meg azt,hogy 1-500nm...
A kolloidok 1-500nm vagy 1-1000nm-es méretűek? Nem tudom eldönteni,mert a Villányi könyv,azt írja,hogy 1-1000nm,a Mozaikos meg azt,hogy 1-500nm...
Mi történik akkor ha nem megyek el szóbelizni? Mert tavaly még úgy volt, hogy akkor megbuktál és októberben újracsinálhattad. Változtattak ezen valamit?