kémiaérettségi.hu Feladatsorok Tanfolyamok Blog
kémiaérettségi.hu
Hírek
Blog ChemPlus

100 órás emelt szintű online kémia érettségi előkészítő

25 elméleti és 27 számítási modulból álló, 100 órás komplex online tanfolyamunkkal a saját időbeosztásod szerint készülhetsz fel az emelt szintű kémiaérettségire. Ezen a kurzuson az elméleti anyagot és a számítási feladatok megoldási módszereit részletesen, az alapoktól átvesszük. Végigvesszük az érettségi kísérleteket és próbaérettségi írására is van lehetőség. A tanfolyamhoz bármikor csatlakozhatsz, és a saját tempódban haladhatsz.

online tanfolyam kép

Mire számíthatsz, ha a mi előkészítőnket választod?

Minőségi oktatás

A tanfolyam anyagát Dr. Durkó Gábor, a kémiaérettségi.hu szakmai vezetője, emelt szinten vizsgáztató tanár készítette, aki több, mint tíz éve vezet a kémia érettségi előkészítő tanfolyamokat, és több száz diáknak segített a vizsgára való felkészülésben. A tanfolyam résztvevőjeként közvetlenül tőle kérdezhetsz, ha bármivel elakadnál.

Világos magyarázat a legnehezebb témákról is

Tudjuk, hogy melyik témák jelentik a legtöbb nehézséget az érettségire készülőknek, és ezekkel kiemelten foglalkozunk. A számítási feladatok megoldási módszereit az alapoktól, fokozatosan növekvő nehézség szerint, tematikus csoportosításban ismerheted meg és gyakorolhatod velünk.

Gyakorlás érettségi feladatokon

A tanfolyam haladó számítási feladatok megoldásával foglalkozó részében számos érettségi feladat megoldását mutatjuk be videón az elmúlt évek feladatsoraiból az éppen megbeszélt témakörökhöz kapcsolódóan. Elmondjuk, hogy melyek a gyakori feladattípusok és a megoldásra alkalmazható stratégiák.

Hasznos segédanyagok

A résztvevők hozzáférést kapnak az elmúlt évek érettségi számítási feladatait tematikus csoportosításban tartalmazó, tőbb száz feladatból álló gyűjteményhez (összeállította: Durkó Gábor). E-learning rendszerünkben minden videós tananyagot a tanfolyam ideje alatt korlátlan számú alkalommal visszanézhetsz, és a megértést ellenőrző, online kitölthető gyakorlófeladatok is rendelkezésedre állnak.

Az emelt szintű érettségi követelményeinek 100%-ban megfelelő tematika

Naprakészen tisztában vagyunk az emelt szintű érettségi részletes követelményeivel - pontosan azt tanítjuk, amit a vizsgán is tudnod kell majd.

Konzultációs lehetőség

Meggyőződésünk, hogy a minőségi oktatás kétirányú kommunikációra épül: számítunk visszajelzésedre, ha valamit nem értesz, nálunk bátran megkérdezheted, közvetlenül a tanfolyamvezető tanártól. Az e-mailes konzultációs lehetőség mellett a tanév során (szeptembertől júniusig) kéthetente tartott online csoportos konzultációkon élőben is választ kaphatsz a kérdéseidre. Nálunk a Te sikeres felkészülésed van a középpontban!

Elégedettségi garancia

Bízunk benne, hogy tetszeni fog neked a tanfolyam, ezért elégedettségedre garanciát is vállalunk. Ha úgy éreznéd, hogy a tanfolyam nem megfelelő a számodra, kérésedre a tanfolyam kezdete után is visszatérítjük a részvételi díj időarányos részét.Online tanfolyam

A tanfolyam címe:
KE02 - 100 órás, online emelt szintű kémia érettségi előkészítő
Tanfolyam időbeosztása:
A kémiaérettségi.hu e-learning rendszerében egymásra épülő leckék formájában érheted el a videós magyarázatokat, gyakorló feladatokat és online teszteket, amelyek a teljes érettségi anyagot lefedik. A hetekre bontott, részletes felkészülési terv segít abban, hogy lépésről lépésre elsajátítsd az egymásra épülő ismereteket. A tanfolyamvezető tanárral hetente e-mailben, minden második héten pedig élő online konzultáción is megbeszélheted a kérdéseidet. (Az élő online konzultáció szeptembertől júniusig érhető el.)
Tanulmányi idő:
körülbelül 100 óra (a tanfolyam személyes jelenléttel megtartott változatában ennyi idő alatt vesszük át az anyagot)
Tanfolyamvezető tanár:
Konzultációk időpontja:
A 2023/24-es tanévben az online csoportos konzultációkat kéthetente, csütörtökönként 17:30-kor tartjuk
Előfizetési díj:
- A 2024. október-novemberi érettségi vizsgaidőszak végéig: 90 000 Ft
- A 2025. május-júniusi érettségi vizsgaidőszak végéig: 195 000 Ft
Az előfizetés tartalmazza a tanfolyam anyagához való hozzáférést egy személy számára, korlátlan alkalommal visszanézhető videókkal, valamint az e-mailes és a csoportos online élő konzultációkon való részvételi lehetőséget.
Jelentkezés

Mi történik a jelentkezési lap kitöltése után?

Az online jelentkezési lap kitöltését követően e-mailben rövid időn belül visszaigazolást küldünk (ez általában 1-2 munkanap). Jelentkezésed az előfizetési díj befizetésével válik véglegessé.

Hogyan lehet befizetni az előfizetési díjat?

a) Banki átutalással
Egyszerű és biztonságos megoldás.

b) Online bankkártyás befizetéssel
A bankkártyás fizetés az OTP SimplePay biztonságos felületén lehetséges. A tranzakció során bankkártyád adatait mi nem ismerjük meg.

c) Készpénzben, a Gránit Bank budapesti, 9. kerületi fiókjában
(1095 Bp. Lechner Ödön fasor 9., nyitvatartás: H-P 8:30-16:00)

Befizetésedről az összeg beérkezését követően visszaigazolást küldünk.

Jelentkezés

Ha felkeltette az érdeklődésedet a tanfolyam, itt jelentkezhetsz rá:

Jelentkezési lap

További információ

Ha kérdésed van, vagy további információra van szükséged, elérhetőségünk:
- telefonon: (20) 481-1776
- e-mailben: tanfolyam kukac kemiaerettsegi pont hu

kémiaérettségi.hu © 2008–2024
Használati feltételek Kapcsolat