kémiaérettségi.hu Feladatsorok Tanfolyamok Blog
kémiaérettségi.hu
Hírek
Blog Fórum KEplusz

Kapcsolat

kémiaérettségi.hu

Kémia érettségi portál

Szakmai vezető: Dr. Durkó Gábor vegyész (MSc), kémiatanár
e-mail: gabor (kukac) kemiaerettsegi (pont) hu

Bemutatkozás

A kémiaérettségi.hu portált Durkó Gábor hozta létre 2008 tavaszán (először kemiaerettsegi.extra.hu néven), a kémia érettségi vizsgákra készülő diákok és felkészítő tanáraik számára. Az oldal célja, hogy egy helyre gyűjtsön össze minél több információt, ami a vizsgára való felkészülésben segítséget jelenthet.

A honlapon a hivatalos forrásból származó érettségi feladatsorok mellett saját készítésű segédanyagok is találhatók, amelyek alkalmasak a középiskolai ismeretek rendszerező áttekintésére, illetve segítséget nyújtanak a számítási feladatok megoldásában. A honlaphoz kapcsolódó fórum és a kémia érettségi blog lehetőséget biztosítanak a vizsgákkal, a tananyaggal, vagy egyes feladatokkal kapcsolatos kérdések megvitatására.

A kémia érettségivel kapcsolatos hivatalos információk forrása az Oktatási Hivatal honlapja.

A honlapon található eredeti anyagok (a szerzői jogok tiszteletben tartásával) saját célra ingyenesen felhasználhatók, azonban más honlapon vagy kiadványban való közzétételükhöz külön engedély szükséges. Portálunk használati feltételeiről, az adatvédelmi és moderációs elvekről bővebben itt olvashatsz.

Frissítve: 2018. július 17.
kémiaérettségi.hu © 2008–2018
Használati feltételek Kapcsolat