kémiaérettségi.hu Feladatsorok Tanfolyamok Blog
kémiaérettségi.hu
Hírek
Blog Fórum KEplusz

100 órás emelt szintű kémia érettségi előkészítő

28 hetes, 100 órás komplex felkészítő tanfolyamunk 2020. októberében indult a 2021 májusi emelt szintű vizsgára készülőknek. Ezen a kurzuson az elméleti anyagot és a számítási feladatok megoldási módszereit is részletesen, az alapoktól átvesszük. Megbeszéljük az érettségi kísérleteket és próbaérettségit is írunk.

előkészítő kép

Mire számíthatsz, ha hozzánk jársz előkészítőre?

Minőségi oktatás

Felkészült, barátságos tanárod lesz, aki érthetően magyaráz és szívesen segít neked, ha elakadnál. A csoportlétszám 12-19 fő, így kellő figyelem jut mindenkire.

Világos magyarázat a legnehezebb témákról is

Tudjuk, hogy melyik témák jelentik a legtöbb nehézséget az érettségire készülőknek, és ezekkel kiemelten foglalkozunk. A számítási feladatok megoldását az alapoktól, fokozatosan növekvő nehézség szerint, tematikus csoportosításban gyakoroljuk.

Interaktív foglalkozások

Meggyőződésünk, hogy a minőségi oktatás kétirányú kommunikációra épül: számítunk visszajelzésedre, ha valamit nem értesz, nálunk bátran megkérdezheted. Az órákat úgy építjük fel, hogy az új ismereteket rögtön tudd is alkalmazni érettségi feladatok megoldására. Így ugyanis sokkal hatékonyabban rögzül, amit tanultál.

Gyakorlás érettségi feladatokon

Az órán számos érettségi feladatot is átnézünk közösen az elmúlt évek feladatsoraiból az éppen megbeszélt témakörökhöz kapcsolódóan. Elmondjuk, hogy melyek a gyakori feladattípusok és a megoldásra alkalmazható stratégiák.

Hasznos segédanyagok

A résztvevők ingyenesen megkapják az elmúlt évek érettségi számítási feladatait tartalmazó tematikus feladatgyűjteményt (összeállította: Durkó Gábor). A kurzushoz e-learning rendszer kapcsolódik, ahol egyes témakörökből videótananyagokat és a megértést ellenőrző, online kitölthető gyakorlófeladatokat érhetsz el.

Az emelt szintű érettségi követelményeinek 100%-ban megfelelő tematika

Naprakészen tisztában vagyunk az emelt szintű érettségi részletes követelményeivel - pontosan azt tanítjuk, amit a vizsgán is tudnod kell majd.

Személyes odafigyelés minden résztvevőre

Nyomon követjük mindenkinek az előrehaladását, igény szerint egyéni felkészülési tervvel, hét közbeni konzultációs lehetőséggel is segítünk. Nálunk a Te sikeres felkészülésed van a középpontban!

Elégedettségi garancia

Bízunk benne, hogy tetszeni fog neked a tanfolyam, ezért elégedettségedre garanciát is vállalunk. Ha úgy éreznéd, hogy a tanfolyam nem megfelelő a számodra, kérésedre a tanfolyam kezdete után is visszatérítjük a részvételi díj időarányos részét.

Koronavírus garancia

Az órai magyarázatról videófelvétel készül, amely egy hétig elérhető a tanfolyam e-learning rendszerében. Így akkor sem maradsz le semmiről, ha betegség vagy karantén miatt nem tudsz részt venni valamelyik foglalkozáson. Ha a járványügyi hatóságok elrendelik az iskolák bezárását, az órák akkor sem maradnak el, a tanfolyamot online felületen folytatjuk (élő videókonferencia formájában)

Jelenleg futó tanfolyam

A tanfolyam címe:
KE01 - 100 órás emelt szintű kémia érettségi előkészítő
Kezdési időpont:
2020. október 1. (csütörtöki csoport),
október 6. (keddi csoport)
Tanfolyamvezető tanár:
Órák időpontja:
októbertől májusig, összesen 28 alkalommal
- csütörtöki csoport: 16:30-tól 19:40-ig
- keddi csoport: 16:30-tól 19:40-ig
Helyszín:
Budapest XI. kerület, Móricz Zsigmond körtérnél (a Szent Margit Gimnázium épületében), a középiskolák bezárása alatt online felületen tartjuk az órákat
Csoportlétszám:
10-19 fő
Részvételi díj:
118 000 Ft időarányos része
Jelentkezés
A tanfolyam már elindult, ha szeretnél becsatlakozni, írj nekünk a tanfolyam kukac kemiaerettsegi pont hu címre!

Jelentkezés

A tanfolyam már elindult, ha szeretnél becsatlakozni, írj nekünk a tanfolyam kukac kemiaerettsegi pont hu címre!

További információ

Ha kérdésed van, vagy további információra van szükséged, keress minket bizalommal:
- telefonon: (20) 481-1776
- e-mailben: tanfolyam kukac kemiaerettsegi pont hu

Frissítve: 2020. november 16.
kémiaérettségi.hu © 2008–2020
Használati feltételek Kapcsolat